2012pentru2012 » Dezbateri


2012-Sfarsitul lumii sau unei epoci??

 • November 30, 2010
  Sa vorbim putin si despre acest articol deoarece pe multi i-am auzit vorbind despre Sfarsitul Lumii care dupa cum spun toti cercetatorii ca va fi posibil ca acesta sa ne pandeasca la trecerea dintre anul 2012-2013 cand asa spusa Planeta a noastra isi va modifica polii altfel spus polul nord magnetic terestru este într-o constantă deplasare iar dupa spuse lor la ora actuală, tinde să se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic).

  Unii oameni de ştiinţă consideră că această inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.Oare sa ne facem griji sau nu???Asta e intrebarea plauzibila…hmmm…

  Am inceput sa studiez acest subiect si de aceea acest articol a stat in ciorna Blogului timp de aproximativ 1 luna de cand am inceput sa caut dovezi si sa scriu despre acest subiect.Am citit multe articole despre Sfarsitul Lumii si cateva carticele mai subtiri ca nu prea imi place sa citesc :))si am aflat o sumedenie de informatii pe care posibil ca voi sa nu va intereseze sau poate va atrage odata si odata si voua atentia.

  O data cu inversarea acestor poli magneticise spune ca vom ajunge la Punctul 0 si se pare că după trecerea prin Punctul Zero, Soarele va răsări la Vest şi va apune la Est :-? Mai multe texte străvechi descriu astfel de transformări radicale în trecutul îndepărtat al omenirii adica pe intelesul tuturos atunci cand oamenii inca se jucau cu piatra in Gura :)) Se pare că tot mai multe argumente vin spre concluzia că în 2012 ceva cu totul surprinzător şi inimaginabil se va petrece cu planeta noastră şi implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine să le cunoaştem. Şi bineînţeles, să ne întrebăm: suntem oare pregătiţi pentru anul 2012?

  Am mai descoperit ceva foarte interesant care mi-a atras atentia, se spune cum ca Bataiile Inimii a Pamantului cresc considerabil..O fi imbatranit si el :))

  Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbări: simptome fizice cum ar fi migrednele, oboseala cronică, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. Şi mai cu seamă, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasă are loc însă la nivelul ADN-ului uman doar trebuie sa te adaptezi cumva la toate aceste scgimbari care au loc pe zi ce trece..

  Citeste mai multe despre acest subiect pe : http://www.izzyzone.com/2012-sfarsitul-lumii-sau-unei-epoci/